Είναι γνωστό σε όλους ότι η Ελλάδα έχει πλέον γίνει μια ακριβή χώρα. Όλα τα είδη που προμηθευόμαστε γίνονται συνεχώς και πιο ακριβά!
Όσο αφορά τον καταδυτικό εξοπλισμό, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η τοπική αγορά δεν κάνει και τις καλύτερες προσπάθειες να ακολουθήσει τις παγκόσμιες εξελίξεις και περισσότερο σε θέματα τιμών.
Είναι πολύ οι λόγοι, σωστοί ή λανθασμένοι, που όμως σε κάθε περίπτωση οδηγούν τους δύτες σε αγορές εκτός των συνόρων και ειδικά σε αγορές μέσω του Internet.
Πολύ σωστά όμως θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι σε κάθε περίπτωση η υποστήριξη των Ελληνικών επιχειρήσεων βοηθά την αγορά και φυσικά τις καλύτερες υπηρεσίες. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το τοπικό καταδυτικό κατάστημα δεν πουλά μόνο λίγο πιο ακριβό εξοπλισμό, αλλά και γεμίζει φιάλες, κάνει service, μας δίνει συμβουλές. Εκεί πιθανόν θα κάνουμε και κάποια μαθήματα, εκεί μπορούμε να πιάσουμε και πιθανόν να δοκιμάσουμε κάποιο από τα είδη που θέλουμε να αγοράσουμε.
Στο κάτω κάτω αν οι Ελληνικές επιχειρήσεις δεν είναι σε θέση να βγάζουν τα τεράστια πραγματικά έξοδά τους τότε θα κλείσουν.
Σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι που επιθυμούμε.
Εμείς στην Aqua Team γνωρίζουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Σαν αποκλειστικοί εισαγωγείς και διανομείς ορισμένων από τους μεγαλύτερους στον κόσμο οίκους κατασκευής καταδυτικού εξοπλισμού, κάνουμε προσπάθεια σε συνεργασία με επιλεγμένους πωλητές συνεργάτες να σας εγγυηθούμε την χαμηλότερη τιμή αγοράς!!!
Για τα είδη λοιπόν των εταιρειών APEKS, FOURTH ELEMENT, COCHRAN, BEAVER, DIVESOFT και άλλες που αποκλειστικά εισάγουμε και διανέμουμε, σας εγγυόμαστε τις χαμηλότερες τιμές.
Πώς;
Θα δείτε ότι στα προϊόντα του site μας δεν περιλαμβάνονται τιμές. Οι τιμές των προϊόντων μας είναι αυτές που αναφέρονται στους επίσημους τιμοκαταλόγους και στηρίζονται στις εργοστασιακές ενδεικτικές.
Εμείς σαν επιχείρηση, όπως και επιλεγμένοι συνεργάτες μας θα κάνουμε την καλύτερη προσπάθεια για μια ικανοποιητική έκπτωση.
Αν η έκπτωση αυτή δεν σας ικανοποιεί και έχετε βρει μια καλύτερη αγορά μέσω του Internet, στείλτε μας το σύνδεσμο (link) για αυτό το προϊόν και το e-mail σας.
Θα σας στείλουμε το συντομότερο την δική μας προσφορά με εγγυημένα χαμηλότερη τιμή και το σημείο πώλησης στο οποίο θα πρέπει να απευθυνθείτε.

Aqua Team
Εγγύηση Κορυφαίων Υπηρεσιών
Εγγύηση Χαμηλότερων Τιμών