Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

 • Sale!
  Οι κοντές στολές της Bare είναι κομψές στολές τύπου σορτς, με κοντό μανίκι. Το πάχος νεοπρέν είναι 2 χιλιοστά, ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατάδυση το καλοκαίρι, αλλά και σαν ενίσχυση πάνω ή μέσα από την υπάρχουσα στολή, ή και σαν μαγιό για κολύμβηση όλο το χρόνο. Οι στολές αυτές είναι σε προσφορά και μόνο για συγκεκριμένο αριθμό κομματιών.
 • Trek Boots

  75,00
  Ειδικά για χρήση με στεγανές στολές που διαθέτουν μαλακό μποτάκι (καλτσάκι) ή το Bare Sock για χρήση με υγρού τύπου στολές. Σχεδιασμένα για σκληρή χρήση, με εξαιρετικό κράτημα του ποδιού και ευκολία περπατήματος σε δύσκολα εδάφη. Διαθέτουν βέλκρο και ελαστικά κορδόνια για εύκολο φόρεμα και άνεση.
 • Sale!

  Ice Boot

  36,00
  Το ιδανικό μποτάκι για κρύα νερά με έξτρα ελαστικές ενισχύσεις και ανατομική ενισχυμένη σόλα.
 • Sale!

  Bare 5mm & 7mm Over Vest

  60,00
  Τα ιδανικά γιλέκα για χρήση επάνω από τη στολή σε πάχη 5 και 7 χιλιοστών.
 • Sale!
  Η Bare έχει ένα πλήρες πρόγραμμα στολών υγρού τύπου για παιδιά. Από 3 χιλ. πάχος υλικού για καθε δραστηριότητα, όπως κατάδυση, κολύμβηση, περιήγηση με μάσκα-αναπνευστήρα και θαλάσσια σπορ, ως 5 χιλ. για κατάδυση και δραστηριότητες σε κρύα νερα. Βρείτε εδώ διαφορετικά μοντέλα, όπως το Attack, το Manta και το Velocity, σε διαφορετικά πάχη νεοπρέν.
 • Sale!

  Sport Women

  140,00150,00
  Πολλά από τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της Bare έχουν συμπεριληφθεί σε ένα αγαπημένο και αξιόπιστο μοντέλο στα 3, 5 ή 7 χιλιοστά.
 • Sale!

  Velocity Women

  120,00170,00
  Ίσως η ιδανικότερη στολή για τον δύτη που καταδύεται όλες τις εποχές του χρόνου αλλά δεν θέλει κάτι ιδιαίτερα βαρύ. Η στολή αυτή που περιλαμβάνει ότι καλύτερο μπορεί να διαθέτει μια στολή υγρού τύπου, θα σας συνοδέψει παντού από τα κρύα νερά του Χειμώνα ως τα ζεστά των Τροπικών.

Τίτλος

Go to Top