Η σειρά Thermocline παρέχει μια λύση για πολλούς ανθρώπους που πάσχουν από αλλεργίες στο νεοπρέν, είτε αντικαθιστώντας πλήρως την παραδοσιακή στολή, είτε ενεργώντας ως φράγμα, μειώνοντας την επαφή μεταξύ του δέρματος και της ίδιας της στολής, φορώντας τη πριν την κύρια στολή.

(Σύμφωνα με την εμπειρία μας, οι αλλεργίες του δέρματος στο νεοπρέν, αν και σπάνιες, δεν προκαλούνται από μία μόνο χημική ένωση νεοπρέν και επομένως είναι δύσκολο να είμαστε σίγουροι για την πρόληψη τους. Το Thermocline έχει χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία από πάσχοντες σε αλλεργία στο νεοπρέν, αλλά είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για τυχόν συμπτώματα και πιθανές εναλλακτικές λύσεις).

Τα Tehrmocline είναι ιδανικά για όλα τα επιφανειακά θαλάσσια σπορ, καθώς και για αυτόνομη κατάδυση σε ζεστά νερά, είναι μια επαναστατική θερμική προστασία ελαφρύ, με ουδέτερη πλευστότητα, πλένεται στο πλυντήριο, “αναπνέει” και είναι υποαλλεργικό, η πλήρης στολή Thermocline συνδυάζει την εμπειρία μας με υφάσματα υψηλής τεχνολογίας με το πάθος μας για ζωή, μέσα και κάτω από το νερό, για να παράγουμε ένα πραγματικά ευέλικτο σύστημα ελαφρών στολών.

Το ύφασμα διασφαλίζει ότι ο χρήστης είναι πιο άνετος όταν βγαίνει από το νερό, μετά από τα θαλάσσια η την κατάδυση. Το εσωτερικό στρώμα “τύπου fleece” τραβάει την υγρασία μακριά από το δέρμα και περνά μέσω της αεροδιαπερατής μεμβράνης όπου εξατμίζεται από την επιφάνεια του νάιλον. Στο νερό, η μεμβράνη παγιδεύει ένα λεπτό στρώμα νερού στο δέρμα και εμποδίζει το κρύο νερό να ρέει πάνω από το σώμα, ιδανικό για surfers, ελεύθερους δύτες και αυτοδύτες.

Το Thermocline στεγνώνει γρήγορα, συχνά μέσα σε μία ώρα ή μεταξύ καταδύσεων – ένα γρήγορο ξέβγαλμα και μια συμπίεση για να απαλλαγούμε από την περίσσεια νερού πριν το κρεμάσετε μέσα-έξω αρκεί για να διασφαλίσει ότι είναι έτοιμο για την επόμενη περιπέτειά σας.

Δεν υπάρχουν πλέον δύσκολες στολές από νεοπρέν – αυτή η στολή μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο (σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το SUB30 φιλικό προς το περιβάλλον υγρό πλύσης). Αποθηκεύστε το με άλλα ρούχα και όταν πακετάρετε για διακοπές, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πιθανή ζημιά στο ύφασμα – μπορεί να συμπιεστεί στον τελευταίο χώρο που απομένει στις αποσκευές σας χωρίς καμία ανησυχία.