* google code * stats
Loading...
Thermocline2023-11-26T17:35:09+02:00

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΣΤΟΛΩΝ

Το πρωτότυπο σύστημα μιας στολής ουδέτερης πλευστότητας Thermocline, είναι ελαφρύ, πλένεται στο πλυντήριο και ισοδυναμεί με μια στολή από νεοπρέν 2 mm. Είναι η στολή, που ταιριάζει τέλεια σε όσους είναι αλλεργικοί στο νεοπρέν. Η νέα γενιά Thermocline κατασκευάζεται τώρα χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα εγκαταλελειμμένα δίχτυα ψαρέματος “Ghost Nets”. Οι στολές Thermocline είναι μέρος της συλλογής OceanPositive της Fourth Element, βοηθώντας στην προστασία των θαλασσών του πλανήτη.

Ocean Positive

Χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό ύφασμα φτιαγμένο με 100% ανακυκλωμένο νάιλον ECONYL από δίχτυα ψαρέματος και άλλα απορριπτόμενα πλαστικά, με επένδυση από αδιάβροχη μεμβράνη και “θερμο fleece”, η Thermocline φέρνει επανάσταση στην ιδέα ότι η περιβαλλοντική ευθύνη σημαίνει θυσία της απόδοσης ή της αισθητικής. Το ύφασμα Thermocline επόμενης γενιάς είναι το ύφασμα με την υψηλότερη απόδοση που κατασκευάστηκε ποτέ για αυτήν την εφαρμογή και η αίσθηση του είναι τόσο καλή όσο φαίνεται. Το εξωτερικό του στρώμα είναι 78% ανακυκλωμένο νάιλον, από εγκαταλειμμένα δίχτυα ψαρέματος “Ghost Nets” και άλλα πλαστικά. Τα Thermocline κάνουν πραγματικά καλό στις θάλασσες!

Thermocline Περισσότερες Πληροφορίες2020-11-30T17:04:07+02:00

Η σειρά Thermocline παρέχει μια λύση για πολλούς ανθρώπους που πάσχουν από αλλεργίες στο νεοπρέν, είτε αντικαθιστώντας πλήρως την παραδοσιακή στολή, είτε ενεργώντας ως φράγμα, μειώνοντας την επαφή μεταξύ του δέρματος και της ίδιας της στολής, φορώντας τη πριν την κύρια στολή.

(Σύμφωνα με την εμπειρία μας, οι αλλεργίες του δέρματος στο νεοπρέν, αν και σπάνιες, δεν προκαλούνται από μία μόνο χημική ένωση νεοπρέν και επομένως είναι δύσκολο να είμαστε σίγουροι για την πρόληψη τους. Το Thermocline έχει χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία από πάσχοντες σε αλλεργία στο νεοπρέν, αλλά είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για τυχόν συμπτώματα και πιθανές εναλλακτικές λύσεις).

Τα Tehrmocline είναι ιδανικά για όλα τα επιφανειακά θαλάσσια σπορ, καθώς και για αυτόνομη κατάδυση σε ζεστά νερά, είναι μια επαναστατική θερμική προστασία ελαφρύ, με ουδέτερη πλευστότητα, πλένεται στο πλυντήριο, “αναπνέει” και είναι υποαλλεργικό, η πλήρης στολή Thermocline συνδυάζει την εμπειρία μας με υφάσματα υψηλής τεχνολογίας με το πάθος μας για ζωή, μέσα και κάτω από το νερό, για να παράγουμε ένα πραγματικά ευέλικτο σύστημα ελαφρών στολών.

Το ύφασμα διασφαλίζει ότι ο χρήστης είναι πιο άνετος όταν βγαίνει από το νερό, μετά από τα θαλάσσια η την κατάδυση. Το εσωτερικό στρώμα “τύπου fleece” τραβάει την υγρασία μακριά από το δέρμα και περνά μέσω της αεροδιαπερατής μεμβράνης όπου εξατμίζεται από την επιφάνεια του νάιλον. Στο νερό, η μεμβράνη παγιδεύει ένα λεπτό στρώμα νερού στο δέρμα και εμποδίζει το κρύο νερό να ρέει πάνω από το σώμα, ιδανικό για surfers, ελεύθερους δύτες και αυτοδύτες.

Το Thermocline στεγνώνει γρήγορα, συχνά μέσα σε μία ώρα ή μεταξύ καταδύσεων – ένα γρήγορο ξέβγαλμα και μια συμπίεση για να απαλλαγούμε από την περίσσεια νερού πριν το κρεμάσετε μέσα-έξω αρκεί για να διασφαλίσει ότι είναι έτοιμο για την επόμενη περιπέτειά σας.

Δεν υπάρχουν πλέον δύσκολες στολές από νεοπρέν – αυτή η στολή μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο (σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το SUB30 φιλικό προς το περιβάλλον υγρό πλύσης). Αποθηκεύστε το με άλλα ρούχα και όταν πακετάρετε για διακοπές, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πιθανή ζημιά στο ύφασμα – μπορεί να συμπιεστεί στον τελευταίο χώρο που απομένει στις αποσκευές σας χωρίς καμία ανησυχία.

Thermocline Ειδικά Χαρακτηριστικά2020-11-30T17:08:01+02:00

Χαρακτηριστικά:

  • Χωρίς νεοπρέν
  • Το εξωτερικό περιέχει 78% ανακυκλωμένο νάιλον
  • Ελαφρού βάρους
  • Αεροδιαπερατό και αδιάβροχο ύφασμα
  • Ουδέτερη πλευστότητα
  • Πλένεται στο πλυντήριο
  • Ισοδύναμο με 2 mm νεοπρέν

Υλικό Κατασκευής:

33% Econyl® Recycled Nylon / 57% Polyester / 10% Elastane

Φροντίδα:

Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30 ° C

Τίτλος

Go to Top