Η Δέσμευσή μας

Στην Μ. Μαρράς & Σια ΕΕ – Aqua Team EE γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας και προσπαθούμε να είμαστε σαφείς σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποκαλύπτουμε, μεταφέρουμε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά στοιχεία σας.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για οποιεσδήποτε υπηρεσίες, τοποθεσίες web, κέντρα παροχής υπηρεσιών πελατών ή διαδικτυακές εφαρμογές που έχουν σχέση με την ενημέρωση πελατών της Μ. Μαρράς & Σια ΕΕ – Aqua Team EE, που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή παρέχουν σύνδεση σε αυτή. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει ανεξάρτητα από το εάν χρησιμοποιείτε προϊόντα μας, λαμβάνετε υπηρεσίες μας ή ενημερώνεστε μέσω διαδικτύου για τις Υπηρεσίες μας.

Παρακάτω θα βρείτε μια σύνοψη με τις πληροφορίες που περιέχονται στην Πολιτική Απορρήτου.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Συλλέγουμε διάφορους τύπους πληροφοριών σε σχέση με τις Υπηρεσίες, όπως:

• Πληροφορίες που μας παρέχετε απευθείας,

• Πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με την από μέρους σας χρήση των Υπηρεσιών και

• Πληροφορίες που αποκτούμε από πηγές τρίτων.

Ενδέχεται, επίσης, να ζητήσουμε την ξεχωριστή συναίνεσή σας για τη συλλογή πληροφοριών ή να σας ειδοποιήσουμε ξεχωριστά σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τρόπο που δεν περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, όπως απαιτείται για συγκεκριμένες πρόσθετες υπηρεσίες.

Χρήση και κοινοποίηση πληροφοριών

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε, μεταξύ άλλων, για τα εξής:

• Για να παράσχουμε τις Υπηρεσίες που ζητάτε,

• Για να κατανοήσουμε περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες και

• Για να παρέχουμε ενημέρωση και διαφημίσεις, αφού δώσετε την ξεχωριστή συναίνεσή σας όπου απαιτείται.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε:

• Συγγενείς εταιρείες – οι εταιρείες που σχετίζονται με τη Μ. Μαρράς & Σια ΕΕ – Aqua Team EE με συνιδιοκτησία ή κοινό έλεγχο.

• Εταιρικούς συνεργάτες – αξιόπιστες εταιρείες που μπορεί να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ενδέχεται να σας επιλέξετε, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες έχετε παράσχει την ξεχωριστή συναίνεσή σας.

• Παρόχους υπηρεσιών – εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες για τη Μ. Μαρράς & Σια ΕΕ – Aqua Team EE ή εκ μέρους της.

• Αρχές επιβολής του νόμου – όταν απαιτούν να προβούμε σε κοινοποίηση ή για λόγους προστασίας της Μ. Μαρράς & Σια ΕΕ – Aqua Team EΕ.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλόυμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και πατήστε αποστολή. προκειμένου να συνεχίσετε να λαμβάνεται τα ενημερωτικά μας email, όπως και να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπου απαιτείται.