Η XDeep είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους κατασκευαστές Ρυθμιστών Πλευστότητας στον κόσμο.

Η ιστορία της ξεκίνησε με τους πρωτοποριακούς ρυθμιστές πλευστότητας για sidemount, Stealth, και συνεχίστηκε με μια καταπληκτική σειρά για ψυχαγωγική και τεχνική κατάδυση.

Η XDeep δεν φέρνει το δύτη στη δύσκολη θέση των απείρων εφαρμογών, αξεσουάρ και μοντέλων, αλλά με συγκεκριμένες λύσεις αναλόγως των αναγκών κατευθύνει τον ενδιαφερόμενο δύτη στο πλέον καλύτερο μοντέλο για την επιθυμητή χρήση. Έτσι δεν περιπλέκονται τα πράγματα, η απλότητα εξασφαλίζει αντοχή και ευελιξία και το πιο βασικό είναι ότι η κατασκευή προσαρμόζεται στο δύτη και όχι το αντίστροφο.

Τέλος η νέα σειρά της XDeep – NX Series, φέρνει την πρωτοπορία με ένα σύστημα που αποτελείται από ένα μοναδικό backplate και ένα ειδικά σχεδιασμένο ασκό, που σε συνδυασμό με το ήδη γνωστό Harness ή τον ενιαίο ιμάντα και ένα απίστευτα βολικό crotch strap, προσφέρει μοναδική άνεση και ευκολία για κάθε είδους κατάδυση.

Αν λοιπόν είστε δύτης ψυχαγωγίας και κάνετε μικρές απλές βουτιές για την ευχαρίστησή σας, είτε τεχνικός δύτης με άπειρες βαθιές καταδύσεις και πολλές ώρες αποσυμπίεσης, είτε ένας δεινός σπηλαιοδύτης, η Xdeep έχει κάτι ιδανικό για εσάς!